Izvor: Danas, 31.Avg.2022, 16:00

Matić: U Srbiji dvostruko više samozaposlenih muškaraca nego žena

Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije, Tatjana Matić, ocenila je danas da je preduzetništvo u Srbiji obeleženo "rodnim disbalansom" i navela da je dvostruko više samozaposlenih muškaraca nego žena, te da je zato svaki ženski preduzetnički poduhvat, pogotovo u selu, ogroman uspeh.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Matić: Svaki preduzetnički potez žena na selu herojsko delo; Bezbednost dece na internetu prioritet i ove godine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Avg.2022

Ministarka trgovine i turizma Tatjana Matić ocenila je danas da je svaki preduzetnički poduhvat žena na selu herojsko delo i dodala da je država tu da bude oslonac i stub. Prilikom današnje dodele sertifikata o unapređenju digitalnih kompetencija ona je rekla da je od 2017. godine do sada Ministarstvo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.