Izvor: Danas, 31.Mar.2024, 22:37

Major policije o potrazi za nestalom devojčicom iz Bora: Preispituju se sve činjenice i okolnosti

Major policije Bojana Otović Pjanović gostovala je u emisiji Hit Tvit na TV Pink i tom prilikom govorila o nestanku Danke Ilić, te otkrila kako teče potraga za devojčicom koja je nestala u Boru u utorak u 13.45 sati.  

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"TRAŽILI SMO DA SE ZATVORI DOTOK VODE" Evo koje mere je MUP preduzeo u potrazi za nestalom Dankom (2): Pregledali smo tunel dug skoro 7 kilometara kako bismo utvrdili da se dete nije negde zaglavilo

Izvor: Blic, 31.Mar.2024

Bojana Otović Pjanović, major policije, gostujući na Hit tvitu, na RTV Pink govorila je o tome koje mere je MUP preduzeo tokom pretraživanja tunela u blizini mesta gde je Danka Ilić (2) nestala 26. marta oko 13:45, u Banjskom polju kod Bora.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.