MUP Ukrajine poziva nazad pripadnike rasformiranog Berkuta

Izvor: Vostok.rs, 20.Apr.2014, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP Ukrajine poziva nazad pripadnike rasformiranog Berkuta

20.04.2014. -

Ministarstvo unutrašnjih poslova Ukrajine obratilo se za pomoć u uspostavljanju mira i poretka u zemlji bivšim pripadnicima specijalne jedinice "Berkut", koja je u februaru 2014. godine raspuštena po nalogu v.d ministra unutrašnjih poslova Arsena Avakova.

Pismo kolegijuma MUP Ukrajine sunarodnicima, objavljeno na zvaničnom sajtu Ministarstva, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << sadrži poziv na pomirenje i ujedinjenje sukobljenih strana.

"Na dan Vaskrsenja Hristovog, Ukrajinaci treba da stave tačku na razdore i međusobno nepoštovanje, što se može postići prvenstveno objadinjavanjem društva", navodi se u saopštenju.

Čitajte više na Ukrajina iz minuta u minut

Izvor: Glas Rusije, foto: unian.net    

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.