MONSTRUM: Ubio svoju ćerku i 6 unučića, pa presudio sebi!

Izvor: Press, 19.Sep.2014, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MONSTRUM: Ubio svoju ćerku i 6 unučića, pa presudio sebi!

Spirit je, pre nego što se ubio, pozvao hitnu službu, a sebi je oduzeo život nakon što je na lice mesta stigao zamenik šerifa okruga Gilkrist, izjavio je šerif tog okruga Robert Šulc, preneo je Rojters.
On je rekao da su svi u kući ubijeni, a da je najmlađe dete imalo manje od tri meseca, dok je najstarije imalo 11 godina.
Zločin se dogodio u blizini gradića Bel, oko 56 kilometara zapadno od Gejnsvila. Ubijena ženska osoba je identifikovana kao Sara Spirit (28), majka šestoro >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << dece, tri dečaka i tri devojčice.
Na mestu zločina od sinoć se nalaze istražitelji.

 
Don Spirit poreklom iz Nju Džerzija, imao je obiman krivični dosije, uključjući osude za posedovanje ilegalnog oružja i droge i uskraćivanje deci hrane i smeštaja.
On je 2001. godine ubio svog osmogodišnjeg sina u, kako je utvrđeno, nesreći tokom lova, preneo je dnevnik “Orlando Sentinel”.
List je naveo da se on u tom slučaju izjasnio krivim zbog posedovanja oružja i da je osuđen na tri godine zatvora.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) KUĆA STRAVE NA FLORIDI: Ubio ćerku i 6 unučadi, pa presudio i sebi

Izvor: Kurir, 19.Sep.2014

Don Spirit je 2001. već ubio svog sina (8), ali je prošao s ubistvom iz nehata; sada je masakrirao ćerku Saru (28) i njeno šestoro dece, tri devojčice i tri dečaka: najmlađa je bila tromesečna beba, a najstarije je imalo 11 godina..TAMPA - Pedesetjednogodišnji muškarac sa Floride Don Spirit...

Nastavak na Kurir...

Strahoviti porodični pokolj

Izvor: Prva.rs, 20.Sep.2014, 01:08

Više je ljudi stradalo u masovnoj pucnjavi do koje je u četvrtak naveče došlo u mestu Bel u američkoj saveznoj državi Floridi.. Okolnosti incidenta zasad nisu jasne.. U ovom je obračunu najstarije od šestero dece imalo deset godina, a najmlađe je navodno bilo novorođenče. Deda je upucao...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.