Strahoviti porodični pokolj

Izvor: Prva.rs, 20.Sep.2014, 01:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strahoviti porodični pokolj

Više je ljudi stradalo u masovnoj pucnjavi do koje je u četvrtak naveče došlo u mestu Bel u američkoj saveznoj državi Floridi.
Okolnosti incidenta zasad nisu jasne.
U ovom je obračunu najstarije od šestero dece imalo deset godina, a najmlađe je navodno bilo novorođenče. Deda je upucao i ubio šestoro svoje unučadi i svoju ćerku, a potom okrenuo cev ka sebi i presudio.
Don Spirit (51) je obavestio telefonskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << pozivom centar za hitne slučajeve da planira da naškodi sebi i drugima.
Kada je policija u Floridi stigla u njegovu kuću oko 4 popodne u četvrtak, pronašla je šestoro mrtvih unučadi i njegovu ćerku Saru. Spirit, koji je već posedovao kriminalni dosije, je potom ubio sebe, dok je policija bila na mestu događaja blizu Bela, malog grada Floride.
Lokalni šerif Robert Šulc je izjavio: "Nikad se nisam suočio sa nečim kao što je ovo. Za ovako mali okrug, kao što je naš, ovo će da bude poražavajuće - mi smo svi kao porodica. Postoje neke stvari u životu koje mogu da se objasne, i neke koje ne mogu. Ova je jedna od onih koje ne mogu!"
Prema nekadašnjim dokazima, Spirit je izgleda slučajno upucao i ubio svog osmogodišnjeg sina Kajla u lovačkoj nezgodi 2001. godine. 
Priznao je krivicu za posedovanje vatrenog oružja i bio je optužen na tri godine zatvora.

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.