Izvor: Blic, 12.Dec.2023, 13:25

MILIJARDERU HAMASOVCI UBILI ĆERKU NA FESTIVALU Želi mir, ali i OSVETU: "Znamo ko je silovao, ko je klao i ONI MORAJU UMRETI!"

Danijel Valdman otplesala je poslednji ples svog života nešto pre zore 7. oktobra. Ubrzo nakon toga ona i njeni prijatelji morali su da beže spasavajući živote, ali nikada nisu stigli kući.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

MILIJARDERU HAMASOVCI UBILI ĆERKU NA FESTIVALU! Želi mir, ali i OSVETU: "Znamo ko je silovao, ko je klao i ONI MORAJU UMRETI!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2023

Kćer milijardera masakrirana u napadu 7. oktobra..Danijel Valdman otplesala je poslednji ples svog života nešto pre zore 7. oktobra. Ubrzo nakon toga ona i njeni prijatelji morali su da beže spasavajući živote, ali nikada nisu stigli kući...Njeni poslednji trenuci su dokumentovani. Kratak video,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.