MEDICINSKO ČUDO: Oporavio se dečak rođen sa delom mozga van lobanje (VIDEO)

Izvor: S media, 03.Feb.2013, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MEDICINSKO ČUDO: Oporavio se dečak rođen sa delom mozga van lobanje (VIDEO)

Trudnici Meri Gundrum iz SAD tokom trudnoće rečeno je da će njeno dete živeti samo nekoliko meseci nakon rođenja, zbog velikih zdravstvenih problema koje su bebu po rođenju dočekali. Detetu se deo mozga razvio van lobanje, a strane lica bile su razdvojene i nisu pravilno srasle.

Dečak Dominik Gundrum je odmah po rođenju operisan, a lekari nisu bili sigurni u oporavak. Međutim, operacija je dobro prošla i Dominik se odlično oporavio.

Majka Meri kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da je Dominik nakon rođenja bio vrlo živahan, vrištao je, ritao se i mogla je da pretpostavi da će uprkos zdravstvenim problemima s njim na kraju sve biti u redu.

Dominikov otac Mark kaže da je oduševljen što može da planira njegovu budućnost. Meri i Mark inače imaju osmoro dece.

Dominik sada ima sedam meseci i razvija se sasvim normalno za svoj uzrast.

(24sata.rs)

Foto: YouTube

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.