Lekari iščupali glavu detetu u toku porođaja?!

Izvor: Kurir, 22.Maj.2012, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lekari iščupali glavu detetu u toku porođaja?!

Bezglavo telo bebe iz majčine utrobe izvađeno carskim rezom

SAO PAULO - Brazilski ginekolozi otkinuli su bebi glavu u toku porođaja u jednom gradu na severozapadu Brazila?!

Tamošnji mediji su javili da su lekari bezglavo telo iz majčine utrobe izvadili carskim rezom, objavio je britanski tabloid Dejli mejl.

Dvadesetdvogodišnja Alsilena Vieira Moreira primljena je u bolnicu prošlog ponedeljka kada joj je pukao vodenjak, a te večeri >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << trebalo je da rodi četvrto dete - sinčića.

Beba je bila izuzetno krupna, težila je gotovo šest kilograma, a porodilja je, kako je kasnije ispričala, bila u mukama jer se porađala satima, a beba nije izlazila napolje.

Akušeri su joj pritiskali stomak, trpela je užasne bolove, a u jednom trenutku kaže da je čula kao da je nešto puklo.

Čula je i kako jedan lekar kaže drugom "Jesi li poludeo" posle čega je nastala prava jurnjava u toku koje su je hitno prevezli u salu na   carski rez.

Sirota žena nijednog trenutka nije znala šta se dešava, a lekari su ostajali nemi na svako njeno pitanje.

Beba je sahranjena tri dana kasnije, a majka i čitava porodica su u šoku.

Lekari tvrde da je porodilja u bolnicu primljena s mrtvim detetom, a ona tvrdi da je do  polaska na porođaj osećala pokrete bebe.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.