Lekari: Tramp bi sutra mogao da izađe iz bolnice

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Okt.2020, 19:53

Lekari: Tramp bi sutra mogao da izađe iz bolnice

Zdravstveno stanje američkog predsednika Donalda Trampa, zaraženog koronavirusom, nastavlja da se poboljšava i sutra bi mogao da izađe iz bolnice, saopštili su danas lekari.

Trampov nivo kiseonika dva puta je opao od kad ima simptome zaraze, ali se bolje oseća i nema visoku temperaturu, izjavio je doktor Šon Konli (Sean Conley) iz vojne bolnice, prenela je agencija AFP.

Tramp (74) sada prima "deksametazon" - lek iz porodice kortikosteroida koji se koristi za lečenje >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << težih slučajeva KOVIDA-19, rekli su lekari.

Američki predsednik je u petak helikopterom odveden iz Bele kuće u bolnicu pošto je pozitivno testiran na korona virus kojim je zaražena i njegova supruga Melanija.

Agencija AP je javila da su ispred bolnice Trampove pristalice sa zastavicama iz njegove predizborne kampanje, a s razglasa emituju pesmu "God Bless the U.S.A.".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.