Bela kuća objavila fotografije Trampa kako radi u bolnici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Okt.2020, 08:32

Bela kuća objavila fotografije Trampa kako radi u bolnici

Bela kuća je objavila fotografije na kojima se vidi kako predsednik Donald Tramp radi iz Nacionalnog vojnog medicinskog centra Volter Rid u Merilandu, gde je smešten od petka zbog infekcije korona virusom. Na jednoj od fotografija se vidi Tramp kako sedi za istim stolom za kojim je sedeo kada je dan ranije snimio videoporuku, u kojoj je rekao da se oseća bolje i da se medicinski tim o njemu odlično brine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
CNN prenosi da je Trampov lekar Šon Konli izjavio da je predsednik postigao značajan napredak.

Predsednikov lekar: Tramp se postepeno oporavlja

Predsednik SAD Donald Tramp nema temperaturu i oporavlja se nakon što je hospitalizovan sa simptomima kovida-19, ali je i dalje izložen opasnosti, izjavio je Šon Konli, lekar američkog predsednika.

"Veći deo popodneva (u subotu) predsednik je obavljao svoje redovne poslove i kretao se po svom apartmanu bez poteškoća", izjavio dr Konli, prenosi Rojters.

Deset bliskih Trampovih saradnika ima koronu

Deset bliskih saradnika američkog predsednika Donalda Trumpa pozitivno je na korona virus, javlja Bi-Bi-Si. Među njima su šef kampanje Bil Stepijen i savetnik Kris Kristi.

Sedmoro zaraženih bilo je na predstavljanju Trampovog izbora za Vrhovni sud u Ružičastom vrtu u Beloj kući.

Među zaraženim bliskim ljudima predsedniku Trampu su njegova supruga Melanija, pomoćnica Houp Hiks, Kelien Konvej, Rona Mekdanijel, Kris Kiristi, Bil Stepijen, Majk Li, Tom Tilis i Džon Dženkins.

Guverener Kristi, inače Trampov savetnik, rekao je medijima juče, pre nego što je saznao da je pozitivan na korona virus, da niko nije nosio masku prilikom priprema za TV debatu u utorak sa predsednikovim rivalom, demokratom Bajdenom.

"Niko nije nosio masku u sobi u kojoj smo predsednika pripremali za debatu. A to je bila grupa od pet ili šest ljudi", rekao je savetnik.

Među njima je bila i Trampova pomoćnica Houp Hiks, za koju se veruje da je prva imala simptome infekcije, a za njom i Stepijen, navodi Bi-Bi-Si.

Stepijen: Kreće Operacija MAGA dok se Tramp oporavlja

Dok se Donald Tramp bori protiv korona virusa, predsednička kampanja i dalje ide "punom parom", a otvoriće je "Operacija MAGA", koja podrazumeva prisustvo potpredsednika Majka Pensa i članova Trampove porodice na događajima u ključnim akcijama širom zemlje, saznaje kanal Foks njuz.

Jedan zvaničnik je Foks njuzu rekao da se okupio tim koji je predstavio "Operaciju MAGA", podeljeni su zadaci koji će sve uključiti u tu novu inicijativu predviđenu za poslednjih 30 dana kampanje.

Planirano je da šef Trampove kampanje Bil Stepijen bude domaćin još dva konferencijska poziva - jednog sa celokupnim osobljem kampanje, a drugog sa liderima lokalnih vlasti iz cele zemlje.

Zvaničnik je rekao Foks njuzu da se očekuje da će potpredsednik učestvovati u jednom od tih video sastanaka.

"Operacija MAGA će pokrenuti čitav MAGA svemir kako bi kampanju predsednika Trampa održala u punoj brzini dok se naš vrhovni komandant ne vrati na poziciju", rekao je Stepijen.

"Potpredsednik Pens, porodica predsednika Trampa, naši koalicioni partneri i naše pristalice će u punoj snazi na terenu pokazati kakav entuzijazam stoji iza predsedničke kampanje i pokazati da radimo naporno kao što smo uvek radili," naglasio je Stepijen.

"Operacija MAGA krenuće s virtuelnim događajima koji uključuju ključne Trampove "zamenike", a jedan od događaja biće debata između Pensa i Bajdenovog kandidata za funkciju senatora Kamale Haris, koja će biti održana u sredu, 7. oktobra, u Solt Lejk Sitiju u Juti.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) "NISAM SE OSEĆAO NAJBOLJE" Tramp se ponovo oglasio iz bolnice, Bela kuća objavila fotografije kako radi dok se LEČI OD KORONE

Izvor: Blic, 04.Okt.2020

Bela kuća je objavila fotografije na kojima se vidi kako predednik Donald Tramp radi iz Nacionalnog vojnog medicinskog centra Volter Rid u Merilandu, gde je smesten od petka zbog infekcije korona virusom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.