Lavrov i Pompeo 6. maja u Finskoj

Izvor: Vostok.rs, 03.Maj.2019, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lavrov i Pompeo 6. maja u Finskoj

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov i američki državni sekretar Majk Pompeo sastaće se u Finskoj 6. maja u okviru ministarskog zasedanja Arktičkog saveta, potvrdio je za RIA Novosti zamenik ministra Sergej Rjabkov.
Na pitanje o mogućem sastanku Lavrova i Pompea predstojećeg ponedeljka u Finskoj, Rjabkov je odgovorio: „Da, potvrđujemo“. Ranije je visoki zvaničnik Stejt departmenta saopoštio novinarima da bi se Pompeo mogao sastati sa Lavrovom 6. maja na ministarskom sastanku Arktičkog saveta u Rovanijemiju u Finskoj. „Lavrov će biti tamo. Očekujem da će državni sekretar imati mogućnost (sastanka)“, odgovorio je predstavnik Stejt departmenta na pitanje da li se planira sastanak sa Lavrovom. On je dodao da će Venecuela biti deo njihovih razgovora.

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Rjabkov: Dogovoren sastanak Lavrova i Pompea

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Maj.2019

MOSKVA - Ministri spoljnih poslova Rusije i SAD Sergej Lavrov i Majk Pompeo sastaće se uskoro, saopšteno je danas iz ministarstva spoljnih poslova Rusije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.