LEPA I OPASNA: Fatalna razbojnica optužena za više od stotinu krađa (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Sep.2014, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEPA I OPASNA: Fatalna razbojnica optužena za više od stotinu krađa (FOTO)

Stefani Bjudoin (21) je osumnjičena da je izvršila 42 provale, a policija je u gepeku njenog automobila pronašla devet ukradenih pištolja

Stefani Bjudoin (21) iz Montreala 17. novembra će odgovarati na sudu za preko stotinu slučajeva koji su vezani za pljačke u kanadskim gradovima Atabaska i Maple Grov, gde je navodno počinila 42 provale.

Međutim, ona je privukla pažnju javnosti kada su se na internetu pojavile njene izazovne fotografije, pa su je ljudi >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << širom sveta proglasili za najzgodniju razbojnicu na planeti.

Foto: Facebook/Stéphanie Beaudoin

Stefani je osumnjičena za provale, a kako mediji u Kanadi prenose, imala je i tri pomagača koji su imali po samo 13, 15 i 17 godina.

Osim toga, osuđena je i za krađu devet pištolja koji su otkriveni u gepeku njenog automobila.

(Telegraf.rs / Izvor: huffingtonpost.ca)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.