Krivokapić poručio da Vlada ostaje bez obzira na gubitak podrške u parlamentu 

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Jun.2021, 17:24

Krivokapić poručio da Vlada ostaje bez obzira na gubitak podrške u parlamentu 

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić rekao je tokom premijerskog sata u Skupštini Crne Gore da će Vlada nastaviti da radi svoj posao i pored brojnih poziva da podnese ostavku od strane dijela parlamentarne većine koja je izabrala Vladu. On je rekao da mu je prihvatljiva svaka odluka parlamentarne većine, ali i dalje smatra da je za tranziciju vlasti ekspertska vlada najbolji koncept i da ne može da bude premijer Vlade u kojoj su unaprijed definisana politička mjesta. Premijerski sat u...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crna Gora: Vlada bez parlamentarne većine

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Jun.2021

Vlada Zdravka Krivokapića je, nakon dvjesta dana, ostala bez podrške najvećeg dijela parlamentarne većine. Na Premijerskom satu, kojem je prisustvovalo svega petnaestak poslanika vlasti, Krivokapić je poručio da Vlada nastavlja rad i vjeruje u dogovor političkih aktera.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.