Kralj Gustav voajer u bordelu

Izvor: TvojPortal.com, 23.Maj.2011, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kralj Gustav voajer u bordelu

23. 05. 2011. Vestionline | E. V.
Kompromitujući snimci koje poseduje bivši srpski bokser Mile Marković (49) i na kojima se u njegovom noćnom klubu vide poznate ličnosti iz Švedske tokom seksualnog čina, kojem je kao posmatrač prisustvovao i švedski kralj Karl Gustav, izazvali su pravu buru u švedskim medijima!

Mile Marković

Nedavno je pušten zvučni snimak na kojem se čuje kako jedan od najboljih prijatelja švedskog kralja traži od telohranitelja >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << srpskog šefa mafije da otkupi kompromitujući materijal od Markovića i da mafijaši nateraju Markovića da sve demantuje.
Marković je pokušao da iskoristi priliku i tražio nadoknadu od oko pet miliona evra da im ustupi obiman kompromitujući materijal, ali nisu mogli da se saglase oko cene.
Mediji su otkrili da je kraljev prijatelj Anders Letstrom stupio u kontakt sa ljudima iz podzemlja u nadi da će moći da otkupi kompromitujući materijal i da iz čitavog skandala izađe "neokrnjen".
opširnije možete pročitati na ovom linku

svedskaKralj Gustavvoajersrpski bokser Mile Marković

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.