Kongres usvojio vojni budžet od 700 milijardi dolara

Izvor: Blic, 17.Nov.2017, 01:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kongres usvojio vojni budžet od 700 milijardi dolara

Američki Kongres usvojio je predlog zakona o odbrambenoj politici koji predviđa vojni budžet od 700 milijardi dolara čime je podržao poziv predsednika Donalda Trampa za većom i snažnijom vojskom.

Kongres je predlog zakona prosledio Beloj kući kako bi ga potpisao Tramp.

Predlogom zakona predviđa budžet od 700 milijardi dolara za vojsku što uključuje milijarde dolara za programe raketne odbrane kako bi se SAD suprotstavile sve većoj nuklearnoj pretnji Severne Koreje, prenosi AP.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vojni budžet SAD neverovatnih 700 milijardi dolara

Izvor: B92, 17.Nov.2017

Vašington -- Američki Kongres usvojio je predlog zakona o odbrambenoj politici koji predviđa vojni budžet od 700 milijardi dolara...Kongres je time podržao poziv predsednika Donalda Trampa za većom i snažnijom vojskom...Nakon prolaska u Kongresu, predlog zakona prosleđen je Beloj kući gde čeka...

Nastavak na B92...

Kongres usvojio vojni budžet od 700 milijardi dolara

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Nov.2017

VAŠINGTON - Američki Kongres usvojio je prijedlog zakona o odbrambenoj politici koji predviđa vojni budžet od 700 milijardi dolara čime je podržao poziv predsjednika Donalda Trampa za većom i snažnijom vojskom...Kongres je prijedlog zakona proslijedio Bijeloj kući kako bi ga potpisao Tramp...Prijedlogom...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.