Kolumbijska političarka pobegla iz zatvora kroz prozor stomatološke ordinacije VIDEO

Izvor: B92, 03.Okt.2019, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolumbijska političarka pobegla iz zatvora kroz prozor stomatološke ordinacije VIDEO

Kolumbijska političarka koja je osuđena na zatvorsku kaznu zbog kupovine glasova, pobegla je u utorak iz zatvora nakon što joj je dopuštena poseta stomatologu.

Aida Merlano (43) uspela je pobeći kroz prozor zubarske ordinacije u Bogoti tako što se pomoću crvenog konopca spustila na ulicu i odjurila na motoru. Njen beg su snimile nadzorne kamere, prenosi Index.hr.

Sve je očigledno bilo dobro isplanirano, jer ju je sa zadnje strane ordinacije čekala osoba na motoru. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Pre nego što su se odvezli, bivša zastupnica je pažljivo stavila kacigu na glavu.

Iz zatvora su poručili kako je istraga u toku i kako je ponuđena nagrada od 50 miliona kolumbijskih pezosa (oko 13.000 evra) za informacije o tome gde se nalazi Merlano.

Aida Merlano je prošlog meseca osuđena na 15 godina zatvora zbog kupovine glasova na parlamentarnim izborima 2018. godine.

Nije poznato zašto joj je dozvoljen odlazak stomatologu, kratkotrajni boravak izvan zatvora obično se dopušta samo u izvanrednim situacijama. Tog istoga dana imala je saslušanje na kom se trebalo razmatrati o mogućnosti smanjenja izrečene zatvorske kazne.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kolumbijska političarka pobjegla iz zatvora kroz prozor ordinacije

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Okt.2019

Kolumbijska političarka koja je osuđena na zatvorsku kaznu zbog kupovine glasova, pobjegla je u utorak iz zatvora nakon što joj je dopuštena posjeta stomatologu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.