Koje je najpopularnije ime za devojčice na svetu?

Izvor: N1 televizija, 24.Nov.2017, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koje je najpopularnije ime za devojčice na svetu?

Početkom 2017. godine saznali smo da je najpopularnije ime za devojčice na svetu Olivia, ali 11 meseci kasnije to se promenilo i na prvom mestu našlo se jedno drugo ime koje nije neuobičajeno i u Srbiji.

Nameberry, verovatno najpoznatija stranica specijalizovana za trendove davanja imena bebama, objavila je listu trenutno najpopularnijih imena na svetu za devojčice i dečake.

Olivia, ime koje je početkom 2017. bilo najpopularnije sada se našlo na drugom mestu, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << a prvo mesto zauzelo je ime Ema. Što se dečaka tiče, trenutno je najpopularnije ime Liam, a početkom godine bilo je Ašer.

NAJPOPULARNIJA IMENA ZA DEVOJČICE U 2017.

1. Ema

2. Olivia

3. Ava

4. Sofia

5. Isabela

6. Mia

7. Amelija

8. Šarlota

9. Harper

10. Aria

NAJPOPULARNIJA IMENA ZA DEČAKE U 2017.

1. Liam

2. Noa

3. Logan

4. Lukas

5. Mason

6. Itan

7. Oliver

8. Elijah

9. Ejden

10. Džejms

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Koje je najpopularnije ime za devojčice na svetu?

Izvor: Vesti-online.com, 24.Nov.2017

Početkom 2017. godine saznali smo da je najpopularnije ime za devojčice na svetu Olivia, ali 11 meseci kasnije to se promenilo i na prvom mestu našlo se jedno drugo ime koje nije neuobičajeno i u Srbiji...Nameberry, verovatno najpoznatija stranica specijalizovana za trendove davanja imena bebama,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.