Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Dec.2018, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kladioničari suspendovali klađenje na ishod glasanja o Mej

Kladionica Vilijem Hil (William Hill) saopštila je danas da je suspendovala klađenje na to da li će britanska premijerka Tereza Mej proći glasanje o poverenju unutar njene Konzervativne partije.

Portparol Vilijema Hila, Rupert Adams rekao je da su kvote bile na strani Mej celog dana i da se stalno povećavaju kako se približava večerašnje glasanje.

Pre nego što je klađenje suspendovano, ljudi koji se klade na Mej morali bi da ulože 10 funti da bi dobili jednu.

Adams je rekao da je Vilijem Hil suspednovao glasanje pošto je "100 siguran" da će Mej proći na glasanju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Kladioničari "100 odsto" sigurni u pobedu Tereze Mej

Izvor: B92, 12.Dec.2018

London -- Britanska kladionica "Vilijem Hil" saopštila je da je obustavila primanje opklada o tome da li će Tereza Mej dobiti poverenje u Konzervativnoj partiji...Njihov portparol, Rupert Adams rekao je da su kvote ukazivale na pobedu Mej celog dana i da je ona sve izvesnija kako se približava večerašnje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.