Kladioničari 100 odsto sigurni u pobedu Tereze Mej

Izvor: B92, 12.Dec.2018, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kladioničari "100 odsto" sigurni u pobedu Tereze Mej

London -- Britanska kladionica "Vilijem Hil" saopštila je da je obustavila primanje opklada o tome da li će Tereza Mej dobiti poverenje u Konzervativnoj partiji.

Njihov portparol, Rupert Adams rekao je da su kvote ukazivale na pobedu Mej celog dana i da je ona sve izvesnija kako se približava večerašnje glasanje, prenosi AP.

Pre nego što je klađenje obustavljeno, odnos je bio takav da bi ljudi koji se klade na Mej morali da ulože 10 funti da bi dobili jednu, pojasnio je Adams.

On je saopštio da je Vilijem Hil doneo ovu odluku zato što je "100 odsto siguran" da će Mej dobiti podršku na glasanju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAJVAŽNIJI GLAS ZA BRITANIJU! Već znaju REZULTAT? "Stručnjaci" sigurni u JEDNO - NEPOGREŠIVO POGAĐAJU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2018

Britanska kladionica "Vilijem Hil" saopštila je danas da je obustavila primanje opklada o tome da li će premijerka Tereza Mej dobiti poverenje na glasanju u Konzervativnoj partiji...Njihov portparol, Rupert Adams rekao je da su kvote ukazivale na pobedu Mej celog dana i da je ona sve izvesnija kako...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.