Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Avg.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kirgistan: Zapalio se avion sa 123 osobe

BIŠKEK - U avionu tipa Boing 737 koji se danas srušio posle uzletanja na aerodromu "Manas" u Biškeku, a potom i zapalio, nalazile su se 123 osobe, izjavio je za RIA Novosti predstavnik Ministarstva za krizne situacije Kirgizije.

"U avionu koji je doživeo havariju, a koji je leteo u pravcu Irana, nalazila su se 123 putnika i člana posade", izjavila je predstavnik Ministarstva, koja je precizirala da se avion srušio i zapalio dva kilometra od međunarodnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << aerodroma "Manas" u rejonu sela Džangi-Džer.

"U ovom trenutku sve snage i sredstva Ministarstva za vanredne situacije upućeni su na lice mesta. Podataka o broju stradalih za sada nema", izjavila je ona.

Prema preliminarnim podacima, avion je pripadao lokalnoj aviokompaniji "Itek Ejr".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.