Kipar: Britanka LAŽNO optužila tinejdžere za SILOVANJE

Izvor: Mondo, 28.Jul.2019, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kipar: Britanka LAŽNO optužila tinejdžere za SILOVANJE

Kiparska policija uhapsila je danas 19. godišnju Britanku nakon što je priznala da je lažno optužila grupu izraelskih tinejdžera za silovanje, koji su zbog toga bili uhapšeni.

Foto: m:tel

Sedmoro Izraelaca je danas pušteno iz pritvora, dok su petorica oslobođena prošle nedelje.

Advokat osumnjičenih mladića Joanis Habaris najavio je u izjavi za Rojters da će mladići sada podneti tužbu protiv nje.

Kiparska novinska agencija prenela >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je ranije da je žena izmislila silovanje, jer je bila ljuta i uvređena zbog toga što su je pojedini Izraelci, navodno, snimali.

Kiparske vlasti će u roku od 24 sata odlučiti da li će pritvor osumnjičenoj biti produžen.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

PREOKRET U PRIČI O GRUPNOM SILOVANJU Britanka koja je tvrdila da je napalo 12 tinejdžera sada je IZA REŠETAKA, a oni na slobodi

Izvor: Blic, 29.Jul.2019, 09:51

Kiparska policija uhapsila je 19. godišnju Britanku nakon što je priznala da je lažno optužila grupu izraelskih tinejdžera za silovanje, koji su zbog toga bili uhapšeni.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.