Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Jul.2019, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oslobođeni Izraelaci osumnjičeni za silovanje Britanke na Kipru

Kiparska policija oslobodiće svih sedam izraelskih tinejdžera koji su pritvoreni i osumnjičeni za silovanje Britanke (19), rekao je danas njihov advokat.

Kiparski advokat Janis Habaris koji predstavlja dvojicu Izraelaca, rekao je za novinsku agenciju Asošiejted pres da je Britanka uhapšena i da se tereti za klevetu. On je rekao da su istražitelji koji su je ispitivali zaključili da su njene tvrdnje "bile nerazumne".

Habaris je rekao da je policija ranije dostavila >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << izraelskoj policiji uzorke DNK kako bi locirali tri osobe za koje se sumnjalo da postoji mogućnost da su umešane u ovaj slučaj. Međutim, kako je slučaj gotov, ta pomoć više nije potrebna.

Kiparske vlasti prvo su 18. jula uhapsile 12 Izraelaca osumnjičenih za silovanje u Aja Napa hotelu. Petoro ih je oslobođeno u četvrtak.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.