Katastrofa na Karađorđu: Vojvodina - Zemun 0:3

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Mar.2018, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katastrofa na "Karađorđu": Vojvodina - Zemun 0:3

Nakon neprijatnog poraza na svom terenu od Mladosti čime je okončala nastup u Kupu, Vojvodina se okreće poslednjem takmičenju u sezoni (Superligi) kroz koju će probati da se domogne kvalifikacija za Ligu Evropa. Iako je praktično obezbedila plej off Vojvodini je svaki meč bitan, zbog bodova i što bolje početne pozicije u razigravanju.

Već na samom startu videla se slaba tačka domaćeg tima koji je pravio greške u odbrani pa je Zemun već u prvih desetak minuta mogao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << do gola. Do njega su gosti stigli u 17. minutu kada je loptu, posle loše intervencije odbrane, dobio Simić koji je zaobišao Rockova i poentirao za 1:0.

Trinaest minuta kasnije još jedna loša intervencija, ovoga puta Rockova, koji slabo ispucava a lopta stiže do Lacikasa koji sa 16 metara šalje loptu u levi donji ugao gola Vojvodine za 2:0.

Imali su Zemunci još dve velike prilike za povećanje vođstva ali ih nisu iskoristili a Vojvodina je do gola mogla u poslednjem minutu prvog dela kada je kapiten Jovančić sa bele tačke promašio ceo gol.

I kada su svi u nastavku očekivali odgovor Vojvodine, koja je istini za volju počela agresivnije, Zemun stiže i do trećeg gola. Nespretno je, u 53. minutu, u kaznenom prostoru reagovao Lakićević, koji je oborio Vukadinovića a sudija Simović pokazao na penal. Precizan je bio Vučić za: Vojvodina – Zemun 0:3.

Mogla je Vojvodina i do počasnog pogotka u 71. minutu kada je Radovanović šutirao sa dvadesetak metara ali je pogodio stativu.

Do kraja, uz jalovu inicijativu Vojvodine, ipak bez promene, za novo veliko razočarenje pristalica Vojvodine.

Meč je odigran pred oko 1.500 navijača i navijačica, uglavnom, domaćeg tima, po prohladnom vremenu, a dobro je sudio Novak Simović iz Lovćenca.

U domaćoj Superligi sledi pauza zbog okupljanja reprezentacije, a u narednom kolu, 31.04. , Vojvodina gostuje Radničkom u Nišu.

Vojvodina: Perić – Antić, Radovanović, Vukasović, Lakićević – Putičanin – Zličić /Kalezić) , Arsić (Subotić), Jovančić, Eze – Mihajlović (Mesarović)

Zemun: Milošević – Vučić, Cvetković, Petković, Milutinović (Asani) – Luković, Kiso – Lasickas, Simić (Đalović), Vukadinović – Đenić (Marković).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.