Karađorđevići na humanitarnoj večeri za pomoć Srbiji

Izvor: Radio 021, 22.Feb.2015, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karađorđevići na humanitarnoj večeri za pomoć Srbiji

Princ Aleksandar i princeza Katarina Karađorđević prisustvovali su humanitarnoj večeri u Kaliforniji gde je prikupljana pomoć za decu sa posebnim potrebama i za opremanje jedinica za prenatalnu negu u Srbiji.

Humanitarnu večeru u crkvi Svete Petke u gradu San Markosu u subotu organizovala je organizacija Lajflajn Njujork, koja radi pod pokroviteljstvom princeze Katarine, a medju gostima su bili gradonačelnik San Markosa Džim Dezmond, koji je uručio počasnu plaketu grada >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << prinčevskom paru.

Princ Aleksandar zahvalio je gradonačelniku Dezmondu, svim ljudima dobre volje, pripadnicima srpske dijaspore i američkim prijateljima, na humanosti i želji da pomognu srpskom narodu.

"Naša je dužnost, ali i privilegija da pomažemo svima, koliko god možemo, a pogotovo deci sa specijalnim potrebama i jedinicama za prenatalnu negu. Za moju porodicu i mene nema važnije obaveze, ali ni većeg zadovoljstva nago kada smo u prilici da tu svoju dužnost ispunimo", istakao je princ Aleksandar.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Pomoć deci sa posebnim potrebama

Izvor: Vesti-online.com, 22.Feb.2015

Prinčevski par Karađorđević, princ Aleksandar i princeza Katarina, doputovali su u Kaliforniju gde su u subotu uveče bili gosti na donatorskoj večeri u crkvi Svete Petke u San Markosu. Događaj je organizovala humanitarna organizacija Lajflajn koja radi pod pokroviteljstvom princeze Katarine i...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.