Kalifornija: Držali dvanaestoro dece vezane lancima u podrumu

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Jan.2018, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kalifornija: Držali dvanaestoro dece vezane lancima u podrumu

Policija u američkoj državi Kaliforniji pronašla je dvanaestoro braće i sestara, starosti od dve do 29 godina, koje su roditelji držali zatvorene i vezane lancima u podrumu.

Policija je sprovela akciju nakon dojave koju je dobila od 13. žrtve, jedne od sestara koja je uspela da pobegne iz podruma porodične kuće u Perisu, u okrugu Riversajd, jugoistočno od Los Anđelesa.

Roditelji trinaest žrtava, 57-godišnji Dejvid i 49-godišnja Luiza Tarpin su uhapšeni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />
Žrtve su pronađene neuhranjene i u nehigijenskim uslovima. Delovalo je da su svi mlađi od 18, ali je naknadno utvrđeno da je sedmoro među njima punoletno.

Kako navode mediji, Dejvid Tarpin je direktor jedne privatne škole u Perisu. Bračni par je, pre nego što se doselio u Kaliforniju 2010, živeo u američkoj državi Teksas.

Istraga o slučaju je u toku.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

U Kaliforniji pronadjeno 12 braće i sestara zatvorenih u podrumu porodične kuće (VIDEO)

Izvor: Beta, 16.Jan.2018

Policija u američkoj državi Kaliforniji pronašla je dvanaestoro braće i sestara, starosti od dve do 29 godina, koje su roditelji držali zatvorene i vezane lancima u podrumu.Policija je sprovela akciju nakon dojave koju je dobila od 13. žrtve, jedne od sestara koja je uspela da pobegne iz podruma...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.