U Kaliforniji pronadjeno 12 braće i sestara zatvorenih u podrumu porodične kuće (VIDEO)

Izvor: Beta, 16.Jan.2018, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Kaliforniji pronadjeno 12 braće i sestara zatvorenih u podrumu porodične kuće (VIDEO)

Policija u američkoj državi Kaliforniji pronašla je dvanaestoro braće i sestara, starosti od dve do 29 godina, koje su roditelji držali zatvorene i vezane lancima u podrumu.Policija je sprovela akciju nakon dojave koju je dobila od 13. žrtve, jedne od sestara koja je uspela da pobegne iz podruma porodične kuće u Perisu, u okrugu Riversajd, jugoistočno od Los Andjelesa.Roditelji trinaest žrtava, 57-godišnji Dejvid i 49-godišnja Luiza Tarpin su uhapšeni.Žrtve su pronadjene neuhranjene i u nehigijenskim uslovima. Delovalo je da su svi mladji od 18, ali je naknadno utvrdjeno da je sedmoro medju njima punoletno.Kako navode mediji, Dejvid Tarpin je direktor ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) STRAVA I UŽAS U KALIFORNIJI: Roditelji držali 13-oro dece u lancima u podrumu! Jedna od sestara uspela da pobegne, pa pozvala policiju!

Izvor: Kurir, 16.Jan.2018

Policija u američkoj državi Kaliforniji pronašla je dvanaestoro braće i sestara, starosti od dve do 29 godina, koje su roditelji držali zatvorene i vezane lancima u podrumu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.