KRAJ TALAČKE KRIZE: Uhapšen nakon što je nožem pretio ljudima u pošti

Izvor: Večernje novosti, 05.Nov.2018, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAJ TALAČKE KRIZE: Uhapšen nakon što je nožem pretio ljudima u pošti

Italijan Frančesko Amato držao je taoce u mestu Pjeve Modoleni, nekoliko dana nakon što je dobio 19-godišnju zatvorsku kaznu zbog veza sa mafijom Policija je uhapsila Frančeska Amata koji je danas pod pretnjom nožem držao taoce u pošti u Pjeve Modoleni, javlja ANSA.Amato je pre upada policije pustio dvoje od četvoro talaca, a za sada nije jasno da li se predao ili ga je policija silom izvukla iz pošte.PROČITAJTE JOŠ: Madrid: Okončana talačka kriza, napadač uhapšenKada >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << su se pojavili sa otmičarem ispred pošte, policajci su dobili buran aplauz ljudi prisutnih na licu mesta, dodaje agencija.Amato je pre nekoliko dana dobio 19-godišnju zatvorsku kaznu zbog veza sa mafijom.Ansa je izvestila da je Amato tražio da razgovara sa italijanskim ministrom unutrašnjih poslova.On je jedan od 125 optuženih koji je osuđen prošle nedelje u Ređiji Emilija, na suđenju zbog umešanosti organizovane kriminalne grupe Ndrangeta sa juga Italije u poslove na području Ređio Emilija.Ansa je izvestila da je Amato, kada je ušao u poštu navodno vikao: "Ja sam osuđen na 19 godina".

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OKONČANA TALAČKA KRIZA U ITALIJI: Uhapšen muškarac koji je držao taoce u pošti

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2018

Policija je uhapsila Frančeska Amata koji je pod pretnjom nožem držao taoce u pošti u Pjeve Modoleni, javlja ANSA...Amato je pre upada policije pustio dvoje od četvoro talaca, a za sada nije jasno da li se predao ili ga je policija silom izvukla iz pošte. Kada su se pojavili sa otmičarem ispred...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.