Izvor: Blic, 28.Nov.2018, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KO JE TREBALO DA SPREČI DA MALA MAŠA UMRE OD GLADI Sve je bilo "u savršenom redu" dok nisu saznali da je BEBA MRTVA

Medicinska sestra u Zdravstvenom centru Knjaževac, Lj. T. (56), uhapšena je je prošlog vikenda u okviru istrage smrti tromesečne bebe Maše iz ovog grada, saslušana i puštena na slobodu. Tragedija se, podsetimo, dogodila u februaru ove godine, kada su Milica Janković (28) i Darko Đorđević (33), roditelji preminule bebe, kontaktirali doktora govoreći da njihovo dete neće da jede, zbog čega ih je lekar pozvao da dođu u bolnicu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KO JE TREBALO DA SPREČI DA MALA MAŠA UMRE OD GLADI Sve je bilo "u savršenom redu" dok nisu saznali da je BEBA MRTVA

Izvor: Press, 28.Nov.2018

Medicinska sestra u Zdravstvenom centru Knjaževac, Lj. T. (56), uhapšena je je prošlog vikenda u okviru istrage smrti tromesečne bebe Maše iz ovog grada, saslušana i puštena na slobodu. Tragedija se, podsetimo, dogodila u februaru ove godine, kada su Milica Janković (28) i Darko Đorđević...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.