KLARK “BRINE” ZA MIR: Putin bi mogao da započne rat na Balkanu

Izvor: Večernje novosti, 13.Jun.2019, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KLARK “BRINE” ZA MIR: Putin bi mogao da započne rat na Balkanu

Penzionisani američki general Vesli Klark tvrdi da na Balkanu postoji rizik od novog rata i tvrdi da bi do njega mogao da dovede ruski predsednik Vladimir Putin, koji, kako je rekao, samo čeka svoju šansu Penzionisani američki general Vesli Klark tvrdi da na Balkanu postoji rizik od novog rata i tvrdi da bi do njega mogao da dovede ruski predsednik Vladimir Putin, koji, kako je rekao, samo čeka svoju šansu.„Balkan je jedan od regiona koje ruski predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Vladimir Putin može da pretvori u krizno područje“, rekao je Klark za prištinsku RTK.Kako je rekao, to je „kriza koja čeka trenutak“ i kad god Putinu zatreba, on će je započeti.PROČITAJTE JOŠ: Klark i Olbrajtova zarađuju na mrtvim Srbima„Možda ovde (na tzv. Kosovu), možda u Ukrajini, možda u Baltičkim zemljama“, precizirao je Klark.(sputniknews.com)
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

RT: Vesli Klark: NATO je okružio Srbiju, ali Rusija je problem!

Izvor: Vostok.rs, 14.Jun.2019, 06:30

Penzionisani američki general Vesli Klark, komandant NATO-a tokom rata na Kosovu 1999. godine, optužio je Rusiju da održava Balkan kao „krizu na čekanju“, izazivajući uzbunu oko jedne humanitarne baze koja je u potpunosti okružena zemljama NATO-a. Klark je ove nedelje bio na Kosovu zajedno...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.