Izvor: Blic, 13.Apr.2024, 23:03

"KAD ČUJETE SIRENE, BEŽITE U SKLONIŠTA!" Oglasio se portparol izraelske vojske o napadu Irana: Imamo jedan zadatak, spremni smo za rat! (VIDEO)

Portparol Izraelskih odbrambenih snaga (IDF), kontraadmiral Danijel Hagari u današnjem obraćanju medijima rekao je da je Izrael "dobro pripremljen" za napad, svega nekoliko sati pre nego što je Iran poslao bespilotne letelice na Izrael.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(MAPA) IRAN ŠIRI PIPKE PO BLISKOM ISTOKU Sve o DRŽAVI-TVRĐAVI koja je krenula u NAPAD NA IZRAEL (VIDEO)

Izvor: Blic, 14.Apr.2024, 05:55

Iran je sinoć pokrenuo napad na Izrael sa nekoliko desetina dronova kamikaza. Bespilotne letelice lete iz Irana ka Izraelu, a potrebno je nekoliko sati da dronovi pređu tu udaljenost. Vest o napadu potvrdio je i portparol izraelskih odbrambenih snaga Danijel Hagari.

Nastavak na Blic...

IDF: Izrael ima planove i za ofanzivu i za defanzivu

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Apr.2024

Portparol izraelske vojske (IDF) Danijel Hagari izjavio je da je vlada odobrila planove, kako za ofanzivu, tako i za defanzivu, nakon napada Irana.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.