Izvor: Blic, 14.Apr.2024, 05:55

(MAPA) IRAN ŠIRI PIPKE PO BLISKOM ISTOKU Sve o DRŽAVI-TVRĐAVI koja je krenula u NAPAD NA IZRAEL (VIDEO)

Iran je sinoć pokrenuo napad na Izrael sa nekoliko desetina dronova kamikaza. Bespilotne letelice lete iz Irana ka Izraelu, a potrebno je nekoliko sati da dronovi pređu tu udaljenost. Vest o napadu potvrdio je i portparol izraelskih odbrambenih snaga Danijel Hagari.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izraelski zvaničnik: Izrael će odgovoriti na napad Irana; Iran ispalio 180 dronova, 120 balističkih raketa i 30 krstarećih raketa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Apr.2024

Potrtparol Izraelskih odbrambenih snaga (IDF) potpukovnik Peter Lerner izjavio je danas da je u sinoćnom napadu Irana na Izrael ispaljeno 180 eksplozivnih dronova, 120 balističkih raketa i 30 krstarećih raketa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.