Još jedna tragedija u Španiji: Srušio se vojni avion, poginuo pilot

Izvor: Vesti-online.com, 17.Okt.2017, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedna tragedija u Španiji: Srušio se vojni avion, poginuo pilot

Vojni avion F18 srušio se danas tokom poletanja u vojnoj bazi u blizini Madrida, a pilot je poginuo, saopštilo je špansko Ministarstvo odbrane.

Špansko ministarstvo navelo je na svom nalogu na Tviteru da se nesreća dogodila u blizini baze Torehon de Ardos, na oko 20 kilometara od Madrida.

AFP podseća da je to drugi put za nedelju dana da se srušio vojni avion u Španiji.

Prethodno se jedan španski vojni avion srušio 12. oktobra u blizini vojne baze na jugoistoku zemlje, pri čemu je pilot poginuo, nakon što je učestvovao u paradi u Madridu povodom obeležavanja nacionalnog praznika.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srušio se španski vojni avion, poginuo pilot

Izvor: RTS, 17.Okt.2017

Vojni avion F-18 srušio se tokom poletanja u vojnoj bazi u blizini Madrida, a pilot je poginuo, saopštilo je špansko Ministarstvo odbrane. . Špansko ministarstvo je navelo na svom nalogu na Tviteru da se nesreća dogodila...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.