Srušio se španski vojni avion blizu Madrida VIDEO

Izvor: B92, 17.Okt.2017, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srušio se španski vojni avion blizu Madrida VIDEO

Madrid -- Španski vojni avion F-18 srušio se u blizini Madrida, u vojnoj bazi Toreon, potvrdio je španski ministar odbrane. Pilot je stradao.

"Došlo je do nesreće sa avionom F-16 koji je izvodio manevre poletanja u vojnoj bazi Toreon", izjavio je španski ministar odbrane za Sputnjik. Agencije prenose i da je pilot stradao.

Prema Evropskoj novinskoj agenciji, koja se poziva na izjave očevidaca, avion se srušio u 11 časova po lokalnom vremenu.

Ovo je drugi incident takve vrste koji se tiče španskih vojnih aviona u poslednjih desetak dana.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srušio se španski vojni avion

Izvor: Blic, 17.Okt.2017

Španski vojni avion "F18" srušio se u predgrađu Madrida, u vojnoj bazi Torehon, rekao je portparol španskog Ministarstva odbrane...Nesreća se dogodila tokom manevara poletanja, a za sada nije poznat obim štete kao ni da li ima žrtava, rekao je portparol...Istraga je u toku.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.