Još 566 mrtvih u Italiji od koronavirusa, ali opada broj novozaraženih

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Apr.2020, 20:19

Još 566 mrtvih u Italiji od koronavirusa, ali opada broj novozaraženih

Još 566 osoba zaraženih koronavirusom preminulo je u Italiji u poslednja 24 časa, ali je nastavljen pad broja novozaraženih, objavile su vlasti večeras.

Iako je broj mrtvih veći nego prethodnog dana, kada je zabeležen 431 smrtni slučaj, novoobolelih je 3.153, što je jedno od najmanjih dnevnih povećanja prethodnih nedelja, prenosi Asošiejted pres.

Zaraza koronavirusom potvrđena je u Italiji kod gotovo 160.000 osoba, od kojih je preminulo 20.465.

Italija, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << evropska zemlja s najviše smrtnih slučajeva od koronavirusa, sutra ulazi u šestu nedelju zabrane kretanja širom zemlje.

U nekim sektorima doći će do blagog popuštanja ograničenja, pošto će ponovo biti otvorene pojedine prodavnice u kojima se mogu kupiti neophodne stvari za novorođenčad ili kancelarijski materijal.

Zabrana kretanja u celoj zemlji biće na snazi bar do 3. maja.

Zaraza koronavirusom potvrđena je širom sveta kod više od 1.900.000 ljudi, od kojih je umrlo više od 118.000.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.