Jermenija: Azerbejdžanska vojska zauzela grad Kubatli

Izvor: Vostok.rs, 27.Okt.2020, 11:28

Jermenija: Azerbejdžanska vojska zauzela grad Kubatli

Predstavnik Ministarstva odbrane Jermenije Arcrun Ovanisjan potvrdio je da je azerbejdžanska vojska zauzela grad Kubatli (azerbejdžanskki naziv - Gubatli) u Karabahu.
„Na žalost, kasno sinoć, tokom borbi protivnik je uspeo da zauzme Kubatli i krene dalje u nekoliko pravaca“, rekao je Ovanisjan na brifingu. On je obećao da će predstaviti kartu bojevih dejstava. Predsednik Azerbejdžana Ilham Alijev saopštio da je azerbejdžanska vojska preuzela kontrolu nad gradom Kubatli (Nagorno-Karabah) koji se nalazi na oko 10 kilometara od granice sa Jermenijom. Čitajte više na Sukob u Nagorno-Karabahu - pregled situacije

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.