Jemen: Najmanje 22 mrtvih u tri bombaška napada

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Mar.2016, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jemen: Najmanje 22 mrtvih u tri bombaška napada

Najmanje 22 osobe su danas poginule u tri bombaška samoubilačka napada u Adenu, gradu na jugu Jemena koji je privremeno sedište vlade, saopštio je zvaničnik bezbednosti.

Kako prenosi AFP, dva napada su se dogodila na dva odvojena kontrolna punkta u četvrti Šab, u zapadnom delu grada.

Treća eksplozija se dogodila kada je aktiviran eksploziv podmetnut u ambulantno vozilo u blizini punkta Mansura u centru grada.

Za sada nije poznato koliko ima povređenih >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << u napadima.

Najsiromašniju arapsku zemlju, Jemen, potresaju sukobi između   međunarodno priznate vlade, koju podržava koalicija na čelu sa Saudijskom Arabijom, i pobunjenika koji su udruženi sa snagama bivšeg predsednika Ali Abdulah Saleha, podseća AP.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Jemen: Najmanje 20 mrtvih u tri samoubilačka napada

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Mar.2016

ADEN - Najmanje 20 ljudi je ubijeno u tri samoubilačka-bombaška napada koja su se dogodila u gradu Adenu, a za koje je odogovornost preuzela "Islamska država", rekli su danas lokalni stanovnici i očevici...Očevici i bezbjednosni izvori tvrde da je u prvom napadu eksplodiralo vozilo nakon što je...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.