Izvor: Nezavisne Novine, 25.Mar.2016, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jemen: Najmanje 20 mrtvih u tri samoubilačka napada

ADEN - Najmanje 20 ljudi je ubijeno u tri samoubilačka-bombaška napada koja su se dogodila u gradu Adenu, a za koje je odogovornost preuzela "Islamska država", rekli su danas lokalni stanovnici i očevici.

Očevici i bezbjednosni izvori tvrde da je u prvom napadu eksplodiralo vozilo nakon što je stiglo na kontrolni punkt vojske na sjeverozapadu Adena, pri čemu je ubijen određeni broj vojnika i civila.

Druge dvije eksplozije su se dogodile na punktovima na putu ka >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << bazi koju koristi pripadnici koalicije predvođene Saudijskom Arabijom, a koja se bori na teritoriji Jemena.

"Islamska država" je preuzela odgovornost za sva tri napada, javila je novinska agencija povezana sa islamistima.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.