Japanska 13-godišnja skejtborderka osvojila olimpijsko zlato

Izvor: OkRadio.rs, 26.Jul.2021, 10:46

Japanska 13-godišnja skejtborderka osvojila olimpijsko zlato

Japanska skejtborderka Momiđi Nišija osvojila je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju u disciplini ulična vožnja Nišija ima 13 godina, a zlato je osvojila sa 15,26 poena. Japan je tako osvojio drugo zlato u Tokiju u novom olimpijskom sportu, pošto je u nedelju najbolji bio Juto Horigome.   Srebrnu medalju osvojila je takođe 13-godišnjakinja, Rejsa Leal iz Brazila sa 14,64 poena. Bronzu je osvojila domaća takmičarka 16-godišnja Funa Nakajama sa 14,49 poena.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Triatlonka sa Bermuda osvojila olimpijsko zlato

Izvor: B92, 27.Jul.2021, 03:45

Triatlonka sa Bermuda Flora Dafi osvojila je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju...Dafi je pobedila rezultatom sat, 55 minuta i 36 sekundi i osvojila prvo olimpijsko zlato za svoju zemlju, a drugo odličje od Montreala 1976. godine, kada je bokser Klarens Hil osvojio bronzu...Ona se u Tokiju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.