Izvor: Danas, 09.Jan.2013, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janša i Janković tvrde da nisu korumpirani

Premijer Janez Janša i gradonačelnik Ljubljane Zoran Janković odbacili su optužbe za kršenje Zakona o prijavi imovinskog stanja. Komisija za borbu protiv korupcije konstatovala je da je slovenački premijer prekršio zakon i da mu se imovina nesrazmerno i neobjašnjivo povećala za najmanje 210.000 evra. Janša, koji je predsednik Slovenske demokratske stranke, na mreži Tviter je objavio da „ne bi uopšte smeo biti na funkciji“, ako bi navodi iz izveštaja antikorupcijske komisije bili tačni.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slovenija: NVO traže ostavke, stranke protiv

Izvor: Mondo, 09.Jan.2013

U najnovijem skandalu u Sloveniji niz NVO traži ostavke Janeza janše i Zorana Jankovića. Stranke ostaju uz političare..I organizacije civilnog društva pozivaju na ostavke premijera Janeza Janše iz Slovenske demokratske..stranke i gradonačelnika Ljubljane Zorana Jankovića iz Pozitivne Slovenije,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.