JEZIVI PRIZORI IZ KABULA, KRVOPROLIĆE NA SVADBI: Bombaši samoubice ubili 63 ljudi, dok je 182 ranjeno! Među poginulima najviše žena i dece! (UZNEMIRUJUĆI FOTO, VIDEO +18)

Izvor: Kurir, 18.Avg.2019, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVI PRIZORI IZ KABULA, KRVOPROLIĆE NA SVADBI: Bombaši samoubice ubili 63 ljudi, dok je 182 ranjeno! Među poginulima najviše žena i dece! (UZNEMIRUJUĆI FOTO, VIDEO +18)

Najmanje 63 osobe su ubijene a 182 je ranjeno sinoć u napadu bombaša samoubice na svadbi u Kabulu, saopštilo je danas ministarstvo unutrašnjih poslova Avganistana.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bilans krvavog venčanja: Ubijene 63 osobe, ranjeno 182

Izvor: B92, 18.Avg.2019

Kabul -- Najmanje 63 osobe su ubijene, a 182 je ranjeno sinoć u napadu bombaša samoubice na svadbi u Kabulu, saopštilo je ministarstvo unutrašnjih poslova Avganistana...Talibani su negirali da su odgovorni za eksploziju u šiitskom predgrađu na zapadu Kabula, prenosi Rojters...Napad se dogodio u...

Nastavak na B92...

Predsednik Avganistana upire prstom na talibane, koji negiraju odgovornost za POKOLJ NA SVADBI (FOTO)

Izvor: Blic, 18.Avg.2019

Predsednik Avganistana Ašraf Gani rekao je danas da talibani ne mogu da izbegnu krivicu za "varvarski" samoubilački napad na svadbi u Kabulu kada je ubijeno 63 ljudi, a ranjeno više od 180.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.