JEZIV SNIMAK: Motociklista udario u majku sa bebom u kolicima (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 08.Okt.2014, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIV SNIMAK: Motociklista udario u majku sa bebom u kolicima (VIDEO)

Stravična saobraćajna nesreća se dogodila na ulici jednog argentinskog grada, kada je motociklista neprilagođenom brzinom prošao preko pešačkog prelaza na kome su se nalazile žene koje su gurale kolica sa bebom

Incident se dogodio u avgustu ove godine, u gradu Oran u Argentini, kada je motociklista neverovatnom brzinom naleteo na porodicu koja je prelazila ulicu. Rastrojeni čovek je motorom udario u kolica sa bebom i bacio ih desetak metara od mesta nesreće >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << , pri čemu su se ona prevrnula i polomila od jačine udarca.

Žene, za koje se pretpostavlja da je jedna od njih i majka deteta, prelazile su ulicu ne sluteći nikakvu opasnost. Međutim, motociklista je naleteo na njih dok su prelazile pešački prelaz, ne prateći pažljivo razvoj događaja na raskrsnici.

Foto: sxc.hu

Dete je hitno odvezeno u bolnicu, iz koje je ubrzo i otpušteno sa dijagnozom male traume zbog nemilog događaja.

Nesreću su zabeležile sigurnosne kamere postavljene na ulicama argentinskog grada Orana.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Foto-ilustracija)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.