Izvor: Blic, 13.Dec.2017, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JERUSALIM SE NE SMIRUJE Hamas ispalio novu raketu, Izrael odgovorio udarom IZ VAZDUHA

Izraelske vazdušne snage gađale su jutros vojni punkt "Hamasa" na jugu Pojasa Gaze, rekla je portparol izraelskih odbrambenih snaga.

Akcija izraelskih aviona usledila je nakon sinoćnog raketnog napada militanata, usled čega su se oglasile sirene u oblasti Hof Aškelon, na jugu Izraela.

Raniji raketni napad nije pogodio izraelsku teritoriju. Palestinski mediji javili su da je raketa pala na otvoreno polje unutar Pojasa Gaze.

Ministarstvo zdravlja Gaze saopštilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je juče da su dva palestinska militanta poginula nakon eksplozije u Pojasu Gaze.

Od kada je američki predsednik Donald Tramp prošle sedmice priznao Jerusalim kao glavni grad Izraela tenzije su porasle u regionu.

Ulični protesti su donekle utihnuli, ali su palestinske organizacije pozvale stanovništvo sutra na proteste.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jerusalim ne miruje: Hamas ispalio NOVU raketu, Izrael poslao ODGOVOR iz vazduha

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2017

Akcija izraelskih aviona usledila je nakon sinoćnog raketnog napada militanata..Izraelske vazdušne snage gađale su jutros vojni punkt "Hamasa" na jugu Pojasa Gaze, rekla je portparol izraelskih odbrambenih snaga...Pročitajte i:.., usled čega su se oglasile sirene u oblasti Hof Aškelon, na jugu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.