Izraelski ministar odbrane upozorava da bi rat protiv Hamasa mogao trajati mjesecima

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Okt.2023, 21:29

Izraelski ministar odbrane upozorava da bi rat protiv Hamasa mogao trajati 'mjesecima'

Ministar odbrane Izraela, Joav Galant (Yoav Gallant) je rekao da bi rat protiv Hamasa mogao trajati "mjesecima" ali je kategoričan da će biti posljednji sukob sa militantnom grupom iz Gaze. Galant se u nedjelju 22. oktobra obraćao trupama okupljenim za očekivanu kopnenu invaziju na palestinsku teritoriju, koja se priprema kao odgovor na iznenadne Hamasove napade na Izrael od 7. oktobra. "Trajaće jedan mjesec, dva mjeseca, tri mjeseca, a na kraju neće više biti Hamasa",...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Izrael sprema kombinovanu akciju sa kopna, mora i iz vazduha: "Biće to smrtonosan napad"

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Okt.2023, 19:57

​Ministar odbrane Izraela Joav Galant poručio je vojnicima da će Izrael izvesti kopnenu ofanzivu u pojasu Gaze, rekavši da će to biti "smrtonosni" napad.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.