Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Feb.2020, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izraelac koji se vratio iz Italije pozitivan na koronavirus

Izraelac koji se početkom ove nedelje vratio iz Italije testiran je pozitivno na koronavirus, saopštilo je danas izraelsko Ministarstvo zdravlja.

To je prvi pacijent kod koga je virus otkriven u Izraelu, navode izraelski mediji.

Dan ranije je izraelsko Ministarstvo zdravlja apelovalo na Izraelce da izbegavaju putovanja u Italiju, kao i putovanja van zemlje uopšte zbog straha od zaraze.

Izraelski ministar unutrašnjih poslova Arije Deri najvio je danas da >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << će potpisati dekret da se posetiocima iz Italije zabrani da uđu u Izrael.

Na osnovu nove direktive Izraelci koji se vraćaju iz Italije moraće da budu u karantinu dve nedelje.

U međuvremenu je objavljeno da je više od 1.500 Izraelaca u karantinu u svojim domovima uključujući njih 180 koji su od danas u izolaciji. Oko hiljadu ljudi testirano je na koronavirus u Izraelu.

Dvoje izraelskih turista koji su primljeni u bolnicu u Tokiju sa kruzera "Dajamond prinses" gde je identifikovano desetine slučajeva zaraze novim virusom su danas pušteni kući.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Izraelac koji se vratio iz Italije testiran pozitivno na korona virus

Izvor: Danas, 27.Feb.2020

Izraelac koji se početkom ove nedelje vratio iz Italije testiran je pozitivno na korona virus, saopštilo je danas izraelsko Ministarstvo zdravlja.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.