Izrael ubio komandanta Hamasa u Gazi?

Izvor: Mondo, 11.Nov.2018, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izrael ubio komandanta Hamasa u Gazi?

Izraelske snage bezbednosti ubile su u nedelju komandanta islamističkog pokreta Hamas za području Gaze, javljaju svetske agencije.

Foto: Beta/AP Photo/Adel Hana ilustracija

Rojters javlja, pozivajući se na palestinske zvaničnike, da je ubijen komandant Hamasa a agencija AP navodi da je "šest militanata ubijeno, a šest ranjeno" u iznenadnom izraelskom rafalnom napadu.

Izvor agencije Rojters navodi da je u grupu pripadnika Hamasa pucano iz automobila u >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pokretu.

Izraelci likvidirali "raketaša" a sad prete Hamasu

Prema tvrdnjama očevidaca, tu kaciju pratio je i udar izraelskih aviona, koji su ispalili više od 20 raketa na područje u kojem se dogodio incident

U kratkom saopštenju izraelske vojska navela je samo da je u pojasu Gaze došlo do razmene vatre.

Agencije AP podseća da se današnja razmena vatre dogodila u vreme kad su Izrael i čelnici Hamasa nastojali da ostvare napredak ka nezvaničnom prekidu vatre.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HAOS U GAZI Letovi iz Izraela preusmereni zbog straha od RAKETA; Hamas:Atentat iz civilnog vozila

Izvor: Blic, 12.Nov.2018, 01:06

Portparol izraelskih aerodromskih vlasti Ofer Lefler izjavio je da su promenjena pojedina sletanja i poletanja aviona na i sa Međunarodnog aerodroma "Ben Gurion" koji može da bude u dometu raketa palestinskih ekstremista u Pojasu Gaze, a organizacija Hamas koja dominira tom enklavom objavila je da...

Nastavak na Blic...

Rojters: Ubijen čelnik Hamasa

Izvor: Danas, 12.Nov.2018

Izraelske snage bezbednosti ubile su u nedelju komandanta islamističkog pokreta Hamas u području Gaze, javila je agencija Rojters pozivajući se na palestinske zvaničnike, dok agencija AP navodi da je "šest militanata ubijeno, a šest ranjeno" u iznenadnom izraelskom rafalnom napadu. Članak Rojters:...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.