Izvor: RTS, 19.Jul.2020, 23:03

Izgubljen kontakt sa avionom u Rusiji

Ruske vlasti saopštile su da je u toku potraga za lakim avionom An-2 sa šest putnika i članova posade, sa kojim je izgubljen kontakt, a leteo u ruskoj sibirskoj republici Burjatiji.
Portparol regionalnog odeljenja ruskog ministarstva za vanredne situacije rekao je da je u 20.21 po moskovskom vremenu prijavljeno da je izgubljen kontakt sa avinom An-2 avio-kompanije "Feniks".
"U avionu je bilo šest osoba, uključujući dva člana posade", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je on.
Avion je poleteo iz naselja Kiren u Burjatiji. Njegova ruta letenja nije poznata, dodao je.
Prema prvim informacijama, avion se koristio za prskanje useva iz vazduha. Zahtev za dozvolu letenja nije odobren, prenosi Tas.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rusija: Izgubljen kontakt sa avionom sa šest osoba

Izvor: B92, 19.Jul.2020

Ruske vlasti saopštile su da je u toku potraga za lakim avionom An-2 sa šest putnika i članova posade, sa kojim je izgubljen kontakt...Leteo u ruskoj sibirskoj republici Burjatiji...Portparol regionalnog odeljenja ruskog ministarstva za vanredne situacije rekao je da je u 20.21 po moskovskom vremenu...

Nastavak na B92...

DRAMA NA NEBU RUSIJE: Izgubljen kontakt sa avionom sa šest članova posade

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2020

Avion se koristio za prskanje useva iz vazduha..Ruske vlasti saopštile su da je u toku potraga za lakim avionom An-2 sa šest putnika i članova posade, sa kojim je izgubljen kontakt, a leteo u ruskoj sibirskoj republici Burjatiji...Portparol regionalnog odeljenja ruskog ministarstva za vanredne situacije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.