DRAMA NA NEBU RUSIJE: Izgubljen kontakt sa avionom sa šest članova posade

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2020, 23:56

DRAMA NA NEBU RUSIJE: Izgubljen kontakt sa avionom sa šest članova posade

Avion se koristio za prskanje useva iz vazduha

Ruske vlasti saopštile su da je u toku potraga za lakim avionom An-2 sa šest putnika i članova posade, sa kojim je izgubljen kontakt, a leteo u ruskoj sibirskoj republici Burjatiji.

Portparol regionalnog odeljenja ruskog ministarstva za vanredne situacije rekao je da je u 20.21 po moskovskom vremenu prijavljeno da je izgubljen kontakt sa avinom An-2 avio-kompanije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Feniks.

- U avionu je bilo šest osoba, uključujući dva člana posade - rekao je on.

Avion je poleteo iz naselja Kiren u Burjatiji. Njegova ruta letenja nije poznata, dodao je. Prema prvim informacijama avion se koristio za prskanje useva iz vazduha. Zahtev za dozvolu letenja nije odobren, prenosi TASS.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.