Islamska država: Mi smo poubijali ljude u Bagdadu!

Izvor: Vesti-online.com, 31.Dec.2016, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Islamska država: Mi smo poubijali ljude u Bagdadu!

Teroristička grupa Islamska država preuzela je odgovornost za teroristički napad u centru Bagdada u kojem je poginulo 28 osoba, prenela je televizija "Skaj njuz Arabija".

Dve eksplozije desile su se u subotu tokom jutarnjeg špica u prometnom poslovnom delu Sinaka. Ranjene su najmanje 54 osobe.

Agencija "Asošiejted pres" saopštila je da policija nije mogla odmah da utvrdi okolnosti eksplozije. Prvobitno je saopšteno da su bombe podmetnute, ali su kasnije pripadnici snaga bezbednosti javili da su dvojica bombaša-samoubica organizovala napad.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

ISLAMSKA DRŽAVA preuzela odgovornost za napad u BAGDADU

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Dec.2016

U bombaškom napadu ubijeno 28 osoba a ranjeno 54..Takozvana Islamska država preuzela je danas odgovornost za dva bombaška napada na pijacu u centru Bagdada, u kojima je ubjeno najmanje 28 osoba, a ranjeno 54, objavila je novinska agencija te terorističke organizacije Amak...Agencija je potvrdila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.