Inđija: Uništili rampu na ulazu u pešačku zonu i oštetili novogodišnju dekoraciju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jan.2020, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inđija: Uništili rampu na ulazu u pešačku zonu i oštetili novogodišnju dekoraciju

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Inđiji podneće krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv dvojice dvadesetdvogodišnjih mladića iz Inđije, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo uništenje i oštećenje tuđe stvari.

Sumnja se da su oni, u noći između subote i nedelje, uništili rampu koja se nalazi na ulasku u pešačku zonu u Inđiji i oštetili novogodišnju dekoraciju u blizini zgrade pošte.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Uhapšen zbog sumnje da je počinio ubistvo

Izvor: 025info.rs, 13.Jan.2020

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru uhapsili su B. M. (1970) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo. Sumnja se da je on jutros hicima iz pištolja usmrtio pedesetogodišnju bivšu suprugu. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.