Izvor: RuskaRec.ru, 12.Jul.2017, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ikonopisac iz RS naslikao Putina i želi da pokloni portret predsedniku RF

Vedran Arnaut: Ja sam, inače, veliki rusofil i volim Putina kao osobu. Radim portrete po narudžbini i između ostalog sam uradio ovaj portret da bih mogao da ga pokažem Putinu.
Iz lične arhive Vedrana Arnauta Iz lične arhive Vedrana Arnauta Iz lične arhive Vedrana Arnauta
Ja radim jedan portret od 10 do 15 dana a mogu i za 7. Portret Putina je sada u Vlasenici. Njegove dimenzije su 60h40, tehnika >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << - ulje na platnu.
Dobro je ispao. I možda će preko vašeg portala to doći do Putina. Poklonio bih mu sliku i pitao ga da li mu se sviđa. To za početak. Ne bih ga davio u vezi politike ništa (smeh)!
Primetio sam da on uglavnom poklanja slike. Dao je sliku nekom pukovniku u penziji. Voli umetnost!
Iz lične arhive Vedrana Arnauta Iz lične arhive Vedrana Arnauta
Ali ako Putinu ne treba ova slika, spreman sam i da prodam portret nekome za 300 maraka.
Od ruskih slikara volim Maleviča i Kandinskog, koji se mnogo razlikuju od toga što ja radim. 
Nikad nisam bio u Rusiji ali pratim sva dešavanja preko vašeg portala. Hteo bih da jednom posetim Moskvu. Volim Rusiju kao svoju zemlju! 

Nastavak na RuskaRec.ru...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.